De spil van uw gebouw

Afgeronde projecten van Spiltrap Centrum

wenteltrappen

Wenteltrap TR Holding
Opdrachtgever: Bakker Workum, Vellinga Bouw
Architect: BBDJ te Oosthem

Spiltrappen Lambo Laboratorium
Opdrachtgever: ASK Romein

Spiltrappen Loda Beerse
Opdrachtgever: ASK Romein

Spiltrappen Westermoskee
Opdrachtgever: P.Meijer

Spiltrappen met kooi Oldtwolde
Opdrachtgever: Companjen Constructies

Recensie: spiltrap Kruidvat Filiaal te Balk

Opdrachtgever: Bouwbedrijf van de Goor

"Ik ben met u in contact gekomen via jullie website. Aan de hand daar van heb ik een prijs aanvraag gedaan voor het leveren en monteren van een thermisch verzinkte spiltrap. De prijsaanbieding van de spiltrap kreeg ik zeer snel toe gestuurd. Naar een paar aanpassingen zijn we er samen uitgekomen.

De service is uitstekend te noemen de reden dat ik dit schrijf is namelijk dat jullie zeer snel reageren op aanpassingen ten behoeve van de spiltrap, je hebt namelijk in een bouwproces altijd wijzigingen waarop ik moet reageren en het moet oplossen, daarin ben ik zeer afhankelijk van jullie medewerking en dat is zeer goed te noemen. 

Het resultaat van de afgeleverde thermisch verzonken spiltrap is zeer goed. De spiltrap ziet er netjes uit en de maatvoering is ook perfect.

Het monteren is ook goed gegaan, goed overleg tussen jullie montage ploeg en de timmerlieden van BBG. Ik heb de werkrelatie als zeer goed ervaren en zal in de toekomst zeker weer contact met u op nemen voor het leveren en monteren van een thermisch verzonken spiltrap. Bedankt voor het leveren van het eind resultaat en jullie inzet."

Martijn Schoonhoven
BBG B.V. www.bbgbouw.nl

Recensie: Spiltrap Fashiontalk te Tilburg

"We zijn nog druk aan het bouwen en we verwachten volgend jaar zomer met de bouw klaar te komen. Mail me dan nog eens voor een foto. Voor de rest zijn we heel tevreden over jullie. Een goed product, snel geleverd, voorzien van duidelijke tekeningen, contact met Peter was ook altijd snel en duidelijk. Over dit niets dan lof  er staat een mooie spiltrap."

Peter Stigter
Fashiontalk www.fashiontalk.nl