De spil van uw gebouw

Het vakmanschap van onze trap specialisten
Doen waar u goed in bent. Dat is het credo voor elke ondernemer. Door dicht bij uw eigen vakmanschap te blijven, verdient u als ondernemer het meeste geld. Dat geldt ook wanneer in een bouwproject een spiltrap of een wenteltrap is opgenomen.

Trapspecialist Oosterwolde ontwerp spiltrap

Professionele oplossingen voor spiltrappen en wenteltrappen

Voortaan hoeft een dergelijke opdracht u geen hoofdbrekens meer te bezorgen. Want Spiltrap Centrum ontwerpt en produceert voor u stalen en RVS spil- en wenteltrappen, geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Van eenvoudige wenteltrap tot luxe spiltrap

spiltrap

Spiltrap Centrum is uw partner in het verzorgen van werktekeningen tot en met de volledige bouw van de spiltrappen.  De ontwerpen kunnen variëren van eenvoudig en basic tot zeer luxe en exclusief. Want ook de keuze voor een luxe design spiltrappen behoort tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan trappen met een glazen balustrade of houten traptreden. Alle ontwerpen, tekenwerk en engineering worden in 3D uitgevoerd (met onderhoek van de opdrachtgever).

RVS trap

De trappen zijn verzinkt of met poedercoat leverbaar. Wij beschikken over een uitgebreide database van onderdelen voor spiltrappen, wenteltrappen en steektrappen. Spiltrappen die als vluchtweg dienen voorzien we van een bijpassende ommanteling en een anti-inbraak slot met een Politiekeurmerk (PKVW).

Snelle levering

Levering van de spiltrappen is al binnen twee weken mogelijk. Onze monteurs realiseren eventueel ook de montage. Meer informatie over spiltrappen, de mogelijke ontwerpen en montage? Neem dan contact op met een van onze trapspecialisten.

Een spiltrap is vakmanschap

De trapspecialisten van Spiltrap Centrum maken spiltrapontwerpen die volledig toegespitst zijn op uw bouwproject. Onze vakkennis versterken wij met innovatieve toevoegingen in het bouwproces. Dit draagt bij aan het duurzame karakter van onze trappen en versnelt het werkproces aanzienlijk, zonder de esthetische meerwaarde te verliezen. Wij maken altijd trappen met het oog van een vakman.