Ontwerpt en produceert wentel- en spiltrappen met uitstraling!

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

Bouwbedrijven als belangrijke klant

Zowel constructiebedrijven als bouwbedrijven, woningcorporaties en architecten behoren tot onze klanten. Naast trappen ontwerpen en maken wij ook balustrades en hekwerken. Diverse bouwbedrijven gingen u al voor. De trappen van Spiltrap Centrum treft u dan ook aan in vele appartementencomplexen, bedrijfsgebouwen, kantoren en openbare gebouwen, zoals scholen en zwembaden. Onze expertise wordt zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten ingezet. Meer weten? Klik dan op onderstaande button.

Meer weten over spiltrappen?

Voor elk bouwproject een passende spiltrap

Laat het complete ontwerp van een spil- wentel- of andere stalen trap over aan de trapspecialisten van Spiltrap Centrum. Wij nemen het volledige project voor u uit handen. Van de berekening en het ontwerp tot de levering en montage. Wel zo efficiënt!

Ontwerpen waar u niet omheen kunt

Spiltrap Centrum is gespecialiseerd in het ontwerpen van spil-, wentel- en andere trappen. Met toebehoren zoals ommanteling, hekwerk en/of balustrades. Geen gebouw is hetzelfde. De trapspecialisten van Spiltrap Centrum maken daarom voor elk project een nieuwe tekening en een nauwkeurige berekening. Het ontwerp dat wij voor u maken is volledig toegespitst op uw specifieke wensen en het bouwobject. 

Neem direct contact op

Vaste ontwerpen

Spiltrap Centrum biedt u ook een groot aantal van vaste ontwerpen/ STABU bestek. Kies onder meer uit Kwartspil® trappen en het Spiltrap Centrum bestek. Neem contact op voor meer informatie over onze spiltrapontwerpen of de vaste ontwerpen die wij u aanbieden.

Snelle levering en accurate montage

Snelle levering en accurate montage van onze trappen is één van de speerpunten van onze trappenfirma in Oosterwolde.

Met een team van professionals en een goed uitgerust wagenpark voor het transport van onze trappen, bieden wij een onderscheidende allround service. Ongekend en uniek binnen ons vakgebied!

Bekijk onze afgeronde projecten

Spiltrap Centrum BV
Zoltstede 1 D 
8431 HM Oosterwolde

Contactinformatie

T: 0516 - 43 14 42 

M: 06 - 23 52 85 83 

E: info@spiltrapcentrum.nl

Kvk: 52917371


Privacyverklaring

Trapspecialist Spiltrap Centrum BV in Oosterwolde ontwerpt de mooiste spil- en wentel trappen.