Ontwerpt en produceert wentel- en spiltrappen met uitstraling!

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

De spil van uw gebouw

Direct contact opnemen

Samenwerking met constructiebedrijven

Spiltrap Centrum heeft zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Zo werken we onder andere veel samen met constructiebedrijven. U bestelt spiltrappen bij het ons met het logo van het constructiebedrijf op de werktekening van de trap. Wij garanderen kwaliteit: de beste afwerking voor de beste prijs. U kunt zelf de trappen monteren of dat door Spiltrap Centrum laten uitvoeren. Aan u de keus. Meer weten? Bekijk wat Spiltrap Centrum voor uw constructiebedrijf kan doen.

Vakmanschap van onze specialisten voor uw constructiebedrijf

Van eenvoudige wenteltrap tot luxe spiltrap. Spiltrap Centrum regelt dat voor u. Wij zorgen voor een spil- of wenteltrap geheel naar wens met uw logo op de werktekening. U kiest er zelf voor om de trap zelf te monteren of om dit door onze gekwalificeerde monteurs te laten doen.

Spiltrappen en wenteltrappen voor constructiebedrijven

Doen waar u goed in bent. Dat is het credo voor elke ondernemer. Door dicht bij uw eigen vakmanschap te blijven, verdient u als ondernemer het meeste geld. Dat geldt ook wanneer in een bouwproject een spiltrap of een wenteltrap is opgenomen.  Laat dit over aan Spiltrap Centrum. Wij ontwerpen en produceren voor u stalen en RVS spil- en wenteltrappen, geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Natuurlijk prijkt uw logo op de werktekening. Laat ons uw trap ontwerpen en maken, zodat u zich kunt richten op andere constructies.

Informeer naar de mogelijkheden

Van eenvoudige wenteltrap tot luxe spiltrap

Spiltrap Centrum is uw partner in het verzorgen van werktekeningen tot en met de volledige bouw van de spiltrappen. De ontwerpen kunnen variëren van eenvoudig en basic tot zeer luxe en exclusief. Zo behoort de keuze voor een luxe design spiltrap tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan trappen met een glazen balustrade of een spiltrap met houten traptreden. Alle ontwerpen, het tekenwerk en engineering worden in 3D uitgevoerd.

De trappen van Spiltrap Centrum zijn ook verzinkt of met poedercoat leverbaar. Wij beschikken verder over een uitgebreid assortiment van onderdelen voor spiltrappen, wenteltrappen en steektrappen. Spiltrappen die als vluchtweg dienen, voorzien we van een bijpassende ommanteling en een anti-inbraak slot met een Politiekeurmerk (PKVW).

Snelle levering

Levering van de spiltrappen is al mogelijk binnen een tijdsbestek van twee weken. Onze monteurs realiseren naar wens eventueel ook de montage. Meer informatie over spiltrappen, de mogelijke ontwerpen en montage? Neem dan contact op met een van onze trapspecialisten.

Een spiltrap is vakmanschap

De trapspecialisten van Spiltrap Centrum maken spiltrap ontwerpen die volledig zijn toegespitst op uw bouwproject. Onze vakkennis versterken wij met innovatieve toevoegingen in het bouwproces. Dit draagt bij aan het duurzame karakter van onze trappen en versnelt het werkproces aanzienlijk, zonder de esthetische meerwaarde te verliezen. Wij maken altijd trappen met het oog van een vakman.

Neem direct contact op

Spiltrap Centrum BV
Zoltstede 1 D 
8431 HM Oosterwolde

Contactinformatie

T: 0516 - 43 14 42 

M: 06 - 23 52 85 83 

E: info@spiltrapcentrum.nl

Kvk: 52917371


Privacyverklaring

Trapspecialist Spiltrap Centrum BV in Oosterwolde ontwerpt de mooiste spil- en wentel trappen.